Nå kan du søke påbygging til studiekompetanse på kveldstid!

Har du yrkeskompetanse eller bestått fag-/svennebrev?

Klikk for stort bilde

Åssiden vgs tilbyr påbygning til generell studiekompetanse på kveldstid over to år som ordinært søkbart tilbud. Du må søke gjennom VIGO med frist 1. mars.

Når og hvor er undervisningen?

• undervisning er på Åssiden vgs, bygg G
  • to kvelder i uka i tidsrommet kl. 16.30 - 21.30

Fagfordeling

Du gjennomfører naturfag det første året. Fagene matematikk, norsk og historie går over begge år. Ved å ta kurset på kveldstid fordeles et teoretisk krevende kurs over 2 år. Du får bedre tid til modning og faglig fordypning samtidig som du kan jobbe ved siden av skolegangen.

Hvem kan søke?

Det er 30 elevplasser i dette kurset som er forbeholdt elever med bestått VG3, enten gjennom læretid eller kurs med treårig opplæring i skole. Vi anbefaler å gjennomføre læretid og få et fagbrev før påbygging til generell studiekompetanse. Elever har rett til påbygningskurs etter fullført og bestått yrkeskompetanse.

Ordinært skoletilbud

Som elev i dette kurset vil du bruke av retten til videregående opplæring og du er bundet av fraværsreglene som alle andre i videregående skole.

Har du spørsmål kan du gjerne kontakte rådgiver Kristin Morlandstø, kontaktinformasjon finner du her.