Foresatte - registrering av kontaktinformasjon i Visma InSchool

Viken fylkeskommune bruker SMS for å gi elever og foresatte rask informasjon i beredskapssituasjoner. Du som er foresatt må selv registrere ditt mobilnummer i Visma InSchool (VIS).

Klikk for stort bilde

Visma InSchool (VIS) er Vikens skoleadministrative system og skal blant annet legge til rette for kommunikasjon mellom skolen og hjemmet.

Hold deg oppdatert

Skolens hjemmeside er vår offisielle informasjonskanal, og vil til enhver tid ha oppdatert informasjon om smittesituasjonen. For å nå flest mulig vil vi også dele oppdateringer i våre sosiale medier, og oppfordrer derfor alle det angår til å følge sidene våre på Facebook og Instagram.
I situasjoner hvor det er behov for å raskt komme ut med viktig informasjon vil Åssiden videregående skole sende ut SMS til elever og foresatte. Det er derfor viktig at du som foresatt registrerer din kontaktinformasjon i Visma InShool.

Slik registrerer du kontaktinformasjonen din

For å kunne motta SMS fra skolen, må du som foresatt selv gå inn og registrere mobilnummeret ditt. Navn og adresse er allerede hentet fra Folkeregisteret for den eller de som er registrert med foreldreansvaret. Se veileder til foresatte om hvordan registrere kontaktinformasjon her. (PDF, 575 kB)

Logg inn i Visma InSchool
- velg Åssiden videregående skole.

Samtykke

Ved å registrere ditt mobilnummer i Visma InSchool samtykker du til å motta informasjon på SMS. Hvis du ikke lenger ønsker å motta informasjon på SMS sletter du mobilnummeret ditt fra Visma InSchool.

Samtykke fra elever over 18 år

For å kunne fortsette praksisen med skole-/hjem-/elev-samarbeid også etter at eleven er myndig, kreves samtykke fra elev og foresatt. Dersom elev og foresatte ønsker å videreføre en slik praksis, ber vi om at det signeres på dette skjemaet som leveres skolen. Last ned skjema her (PDF, 135 kB).

Introduksjonsvideoer

Du kan lese mer om hvilke opplysninger du som foresatt får tilgang til i VIS i artikkelen Nå kan foresatte logge seg inn i Visma InSchool.