Livesending for tiendeklassinger 2. februar!

I år erstattes praksisdager med en livesending fra skolen. Der vil alle skolens utdanningstilbud vises frem i en direkteoverføring fra skolens aula. Tiendeklasser og interesserte foresatte bør merke seg tidspunkt og dato: 12.00-13.00, 2.februar. Klikk for stort bilde 

Åssiden videregående skole må i år finne alternative løsninger for å vise frem våre avdelinger for nysgjerrige søkere.  De årlige besøks- og praksisdagene i forkant av søkefristen 1.mars har tradisjonelt vært svært viktige arenaer for ungdomsskoleelever som skal ta et veloverveid skolevalg. På grunn av smittevernsituasjonen i regionen er det i vinter ikke forsvarlig å gjennomføre slike dager. 

For at tiendeklassingene allikevel skal få god informasjon å basere valget sitt på, har skolen utviklet alternative måter å bli kjent med oss på:  

1. Livesending fra Aulaen der alle avdelinger presenterer seg. En link til sendingen vil legges ut på vår hjemmeside og deles i sosiale medier i forkant. Det er ønskelig at ungdomsskoleklassene følger dette live fra klasserommet sitt, der det er mulig. Åssidens rådgivere vil være tilgjengelig for spørsmål både i løpet av og etter sending. Sendingen vil også legges ut som opptak senere. Produksjonen blir laget av avdeling for medier og kommunikasjon.

2. Videopresentasjoner av alle avdelinger finner du ved å klikke her. Filmene er laget av våre elever på medier og kommunikasjon.

3. Vlogger laget av elever publiseres på skolens hjemmeside for å gi søkerne et innblikk i skolehverdagen fra et elevperspektiv. 

Vi oppfordrer også interesserte til å lese om våre avdelinger:

Bygg- og anleggsteknikk 

Frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign 

Medier og kommunikasjon (studieforberedende)

Teknologi- og industrifag

Informasjonsteknologi og medieproduksjon

Elektro og datateknologi

Helse- og oppvekstfag

Restaurant- og matfag

Tilbud til minoritetsspråklige

Opplæring for voksne

Nøl heller ikke med å ta kontakt med en av våre rådgivere 

Til toppen