Er du vår nye elektrofaglærer?

Klikk for stort bildekulde- og ventilasjonsteknikk klasserom Åssiden vgs Lyst til å utvikle opplæring innenfor et nytt elektrofagområde? Da bør du lese videre her. Vi har nemlig ledig en fast undervisningsstilling for vg2 kulde- og ventilasjonsteknikk. 

Om du søker en spenningsfylt arbeidshverdag med mulighet til å utvikle praksisrelevant opplæring for motiverte elever, er Åssiden videregående skole stedet for deg. 

vg2 kulde- og ventilasjonsteknikk jobber elevene med moderne, fremtidsrettede og miljøvennlige energiløsninger i tråd med FN sine bærekraftsmål. På vår avdeling for elektro og datateknologi kan vi blant annet lokke med landets største testanlegg for solceller og ikke minst fremoverlente kollegaer. I programfaget lanseres også en splitter ny fagbrevmulighet; det spennende ventilasjonsfaget. Du får derfor muligheten til å bli en viktig del av arbeidet med fagfornyelsen i skolen. 

100% fast undervisningsstilling

Stillingen omfatter undervisning og oppfølging av elever i faget kulde- og ventilasjonsteknikk, og andre elektrofag, tverrfaglig samarbeid med andre avdelinger på skolen og eksterne samarbeidspartnere. Du vil delta aktivt i et fremoverlent profesjonsfelleskap, både faglig og pedagogisk.

Vi søker etter deg med bred kompetanse innenfor elektrofag og fagkompetanse innen kulde- og ventilasjonsteknikk, med fagbrev innen elektrofag, helst automasjon og/ eller kuldeteknikk. Vi ønsker at du har praktisk-pedagogisk utdanning, men vi oppfordrer også deg som ikke har det til å søke, da aktuelle kandidater kan ansettes på vilkår om at pedagogisk utdanning gjennomføres. 

På Åssiden videregående skole har vi som felles mål å drive opplæring slik at alle elevene skal glede seg til å gå på skolen hver dag. Vi søker derfor etter deg som bringer frem det beste i elevene, både faglig og sosialt. Du er raus, teamorientert og selvstendig, og har et stort hjerte. Ønsker du å bidra til å utvikle en relevant og praksisnær opplæring i samarbeid med dine kollegaer, dele dine erfaringer og har gode samarbeidsevner? Søk på stillingen i dag!

Søknadsfristen er 30. november

Les mer om stillingen på viken.no, ledige stillinger. 

Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Til toppen