Alle foresatte skal registrere kontaktinformasjon

Du kan gjøre dette tidligst i neste uke.  Oppdatert 25. august.

Skoleskyss - Brakar

Har du spørsmål om skoleplass, ventelister og inntak?

Her er informasjon for deg som står på venteliste ved Åssiden videregående skole eller ønsker å registrere deg på lokal venteliste.

Skolestart og smittevern

Myndighetene har bestemt at skolene skal tilby alle elever et fulltidstilbud på skolen, og at vi skal drive opplæring etter «Gult nivå» i smittevernveilederen for videregående skole. Gult nivå kan du lese mer om her . Noen av de viktigste tiltakene for alle i skolen er: Ingen syke skal møte på skolen, verken elever eller ansatte Vi skal praktisere god hygiene Vi skal unngå fysisk kontakt mellom personer (håndhilsning og klemming) Utenfor klasserommet oppfordres elever og ansatte til å holde 1 meters avstand i alle situasjoner Vi skal unngå trengsel og store samlinger Oppstartsamtaler og skolestart i uke 34 Vi oppfordrer alle til at kun 1 foresatt møter med eleven til oppstartsamtale med kontaktlærer. Vi ønsker heller ikke at flere er med, for eksempel yngre søsken. Første skoledag møter elevene direkte i det verksted eller klasserom som de har fått oppgitt av sin kontaktlærer på oppstartstartsamtalen. Elevene vil få faste plasser i verksted eller klasserom der det er mulig. Felles for skolene i Viken fylkeskommune Åssiden vgs er en del av Viken og følger også retningslinjer og presiseringer gitt av skoleeier, det kan du lese mer om her . MERK: Det kan bli endringer Det er skolens hjemmeside som er kanal for felles informasjon til alle. Evt. ny og oppdatert informasjonen om skolens drift vil bli publisert på hjemmesiden, med lenke fra skolens sosiale medier. Vi oppfordrer alle til å følge skolens Facebook og/eller Instagram @assidenvgs.

Her er årets nyansatte!

Fått plass i andreinntaket?

Husk svarfristen i VIGO, den er 1. august.