Aktuelt

Er du vår nye kollega?

Er du en god leder? Sterk fagkompetanse innen bygg-, mat- eller helsefag? En realist på jakt etter nye utfordringer? Vi har flere spennende stillinger ledig denne høsten. Ønsker du å bli en del av laget?    

Splitter ny food truck!

Vår splitter nye food truck, Doffen, rulla i dag inn i skolegården for aller første gang! Der delte elever fra restaurant- og matfag ut egenproduserte cupcakes!  

Frisør- og hudpleiesalongen åpner for kunder etter høstferien!

Freshe deg opp for høsten? På Åssiden tilbyr elevene våre mange tjenester som er åpne for kunder. Bestill gjerne time i en av våre salonger. Det gir deg en rimelig behandling og våre elever verdifull erfaring.   

Konsekvenser av busstreik

Oppdatert mandag 21. sept. kl. 17.45. Opplæring i skolen vil gå som vanlig frem til høstferien.

Elever setter opp tradisjonsbygg til Friluftsmuseet

Ti elever fra bygg- og anleggsteknikk har denne uka lært om tradisjonelle byggemetoder, og satt opp stolpeverkkonstruksjon på Friluftsmuseet i Drammen.

Restaurant og matutsalg åpner denne uka!

Denne uka åpner både  Restaurant Talentet og utsalget Lokkemat  dørene for første gang dette skoleåret!    

Fraværsføring – informasjon til elever og foresatte

Helserelatert fravær må meldes, dokumenteres og føres på riktig måte. Elever og foresatte melder og dokumenterer alt fravær i Visma inSchool (VIS).

Oppmelding til høsteksamen

Frist 15. september.  For deg som fikk 1 eller IV sist vår

Positivt med livsmestring på timeplanen

Dette skoleåret innføres nye læreplaner i alle fag. Nytt er blant annet det tverrfaglige temaet Folkehelse og livsmestring . -Det er bra med et tema som er relevant for livet videre, sier medieelevene Marveh (17) og Jenny (16) .  

Foreldremøter høsten 2020

Datoer og tidspunkt for høstens foreldremøter finner du her! På grunn av smittesituasjonen og avstandsregler oppfordrer skolen til at det kun møter en foresatt pr. elev.

Til toppen