Aktuelt

Elevundersøkelsen gjennomføres i desember

Elevundersøkelsen er en nasjonal undersøkelse som årlig gjennomføres på alle landets skoler. Den gir oss viktig informasjon om elevenes opplevelse av trivsel og læring på skolen, og er derfor et betydningsfullt verktøy i skolens pedagogiske utviklingsarbeid. Dataene fra undersøkelsen kan også bli brukt til forskning.   Undersøkelsen er anonym og frivillig for elevene. Skolen har imidlertid et sterkt ønske om at så mange elever som mulig deltar, for å få et mest mulig reelt bilde av situasjonen på Åssiden.  Derfor settes det av tid i undervisningen til å gjennomføre undersøkelsen i løpet av de to første ukene i desember. Du kan lese mer om formålet og spørsmålene elevene tar stilling til i undersøkelsen her:  spørsmål i elevundersøkelsen , informasjon til foreldre om elevundersøkelsen er tilgjengelig på ulike språk her .

Åssiden-elev har gitt ut bok!

-Det føles helt fantastisk! Jeg har alltid hatt en drøm om å bli forfatter. Jeg blir helt målløs av tanken på at jeg faktisk kan kalle meg for forfatter, sier Rahma Hamed som i høst er aktuell med bokutgivelse.  

Er du vår nye elektrofaglærer?

Lyst til å utvikle opplæring innenfor et nytt elektrofagområde? Da bør du lese videre her. Vi har nemlig ledig en fast undervisningsstilling for vg2 kulde- og ventilasjonsteknikk.  

Informasjon om uke 46 og smittesituasjon

Her finner du oppdatert informasjon om smittesituasjonen på skolen og plan for første skoleuke på rødt nivå.          

Rødt nivå fra mandag 09. november – Elevene sendes hjem tidlig fredag 06. november

Fra mandag 9. november skal Åssiden videregående skole drives etter rødt nivå på regjeringens trafikklysmodell. Dette avgjorde Viken fylkeskommune torsdag. For elevene innebærer det endringer i deres skolehverdag. Fredag 6. november sendes elevene puljevis hjem tidligere enn vanlig, mens de ansatte planlegger organiseringen av skoledriften fremover.      

Oppdatert: Nye smittetilfeller - Flere klasser i karantene

Oppdatert 06.11.2020, kl. 08.22 Skolen har fått bekreftet nye smittetilfeller de siste to dagene.   Som en konsekvens av dette ble alle elever på avdeling for bygg- og anleggsteknikk dimittert og sendt hjem i to puljer. Alle elevene ved avdelingen vil ha hjemmeskole i morgen, fredag 06.november. En lærer og 30 elever på avdelingen blir satt i ti dagers karantene. I tillegg er en klasse med 14 elever ved avdeling for teknologi- og industrifag, samt to lærere, satt i ti dagers karantene med virkning fra mandag 2. november.  VIKTIG: Viken fylkeskommune har besluttet at Åssiden videregående skole fra mandag 9.november skal over til rødt nivå på trafikklysmodellen. Dette vil føre til endringer i skolehverdagen for alle skolens elever. Følg med på hjemmesiden og elevenes Teams for mer informasjon i dagene som kommer.   

Oppdaterte smitteverntiltak – ønsker bidrag fra foresatte

De stadig økende smittetallene i kommunen fører til skjerpede smittetiltak på Åssiden videregående skole. Nå ønsker vi foresatte med på laget for å bremse smittespredningen.    

Foresatte - registrering av kontaktinformasjon i Visma InSchool

Viken fylkeskommune bruker SMS for å gi elever og foresatte rask informasjon i beredskapssituasjoner. Du som er foresatt må selv registrere ditt mobilnummer i Visma InSchool (VIS).    

Elev bekreftet koronasmittet

Oppdatert 2. nov. 2020. Påvist smittetilfelle på Åssiden videregående skole.  Så er det igjen vår tur. Sent søndag kveld fikk skolen beskjed om at en elev i avd. for bygg- og anleggsteknikk (BAT) har testet positivt for Covid-19. Elever i to klasser og fire ansatte er satt i karantene i 10 dager. Alle foresatte har fått beskjed.  

Ingen smitte på Åssiden – Fremdeles gult nivå

Oppdatert 1. nov. 2020. På tross av økt smitte i Drammensregionen de siste ukene, er det pr. dags dato ikke registrert smitte på Åssiden videregående skole. Skolen fortsetter drift med smitteverntiltak på gult nivå.  

Nå kan foresatte logge seg inn i Visma InSchool

Foresatte kan logge seg inn for å få tilgang til kontaktopplysninger og annen informasjon fra skolen.  

Ruter.no - endringer i skolebuss 2073, 2074 og linje 261

 

Er du vår nye kollega?

Er du en god leder? Sterk fagkompetanse innen bygg-, mat- eller helsefag? En realist på jakt etter nye utfordringer? Vi har flere spennende stillinger ledig denne høsten. Ønsker du å bli en del av laget?    

Splitter ny food truck!

Vår splitter nye food truck, Doffen, rulla i dag inn i skolegården for aller første gang! Der delte elever fra restaurant- og matfag ut egenproduserte cupcakes!  

Frisør- og hudpleiesalongen åpner for kunder etter høstferien!

Freshe deg opp for høsten? På Åssiden tilbyr elevene våre mange tjenester som er åpne for kunder. Bestill gjerne time i en av våre salonger. Det gir deg en rimelig behandling og våre elever verdifull erfaring.   

Konsekvenser av busstreik

Oppdatert mandag 21. sept. kl. 17.45. Opplæring i skolen vil gå som vanlig frem til høstferien.

Elever setter opp tradisjonsbygg til Friluftsmuseet

Ti elever fra bygg- og anleggsteknikk har denne uka lært om tradisjonelle byggemetoder, og satt opp stolpeverkkonstruksjon på Friluftsmuseet i Drammen.

Restaurant og matutsalg åpner denne uka!

Denne uka åpner både  Restaurant Talentet og utsalget Lokkemat  dørene for første gang dette skoleåret!    

Fraværsføring – informasjon til elever og foresatte

Helserelatert fravær må meldes, dokumenteres og føres på riktig måte. Elever og foresatte melder og dokumenterer alt fravær i Visma inSchool (VIS).

Oppmelding til høsteksamen

Frist 15. september.  For deg som fikk 1 eller IV sist vår

Til toppen