Aktuelt

Rødt nivå til juleferien

Tirsdag 1.desember besluttet kommuneoverlegen i Drammen at vi skal fortsette skoledriften på rødt nivå frem til juleferien.  

Helsesykepleiere tilgjengelig på telefon og epost

På grunn av smittesituasjonen vil ikke helsesykepleierne våre lenger ha "drop-in" tilbud på skolen. De kan kontaktes på epost eller telefon. Se kontaktinformasjon her          

Ønskeliste: Tre nye kollegaer

Kunne du tenke deg å jobbe administrativt i Vikens største yrkesfaglige skole? Eller kanskje bli yrkesfagsmotivator for de eldste elevene våre? Vi har flere spennende stillinger ledig!  

Samfunnskontrakt for flere læreplasser signert!

Mandag signerte Viken fylkeskommune og viktige samarbeidspartnerne en samfunnskontrakt for å sikre flere læreplasser. Åssiden-rektor Ann-Mari Henriksen undertegnet avtalen på vegne av alle fylkets videregående skoler.     

Dette kan foresatte se i Visma!

Her er en oversikt over hva foresatte har tilgang til i Visma InSchool!

Elevundersøkelsen gjennomføres i desember

Elevundersøkelsen er en nasjonal undersøkelse som årlig gjennomføres på alle landets skoler. Den gir oss viktig informasjon om elevenes opplevelse av trivsel og læring på skolen, og er derfor et betydningsfullt verktøy i skolens pedagogiske utviklingsarbeid. Dataene fra undersøkelsen kan også bli brukt til forskning.   Undersøkelsen er anonym og frivillig for elevene. Skolen har imidlertid et sterkt ønske om at så mange elever som mulig deltar, for å få et mest mulig reelt bilde av situasjonen på Åssiden.  Derfor settes det av tid i undervisningen til å gjennomføre undersøkelsen i løpet av de to første ukene i desember. Du kan lese mer om formålet og spørsmålene elevene tar stilling til i undersøkelsen her:  spørsmål i elevundersøkelsen , informasjon til foreldre om elevundersøkelsen er tilgjengelig på ulike språk her .

Åssiden-elev har gitt ut bok!

-Det føles helt fantastisk! Jeg har alltid hatt en drøm om å bli forfatter. Jeg blir helt målløs av tanken på at jeg faktisk kan kalle meg for forfatter, sier Rahma Hamed som i høst er aktuell med bokutgivelse.  

Er du vår nye elektrofaglærer?

Lyst til å utvikle opplæring innenfor et nytt elektrofagområde? Da bør du lese videre her. Vi har nemlig ledig en fast undervisningsstilling for vg2 kulde- og ventilasjonsteknikk.  

Informasjon om uke 46 og smittesituasjon

Her finner du oppdatert informasjon om smittesituasjonen på skolen og plan for første skoleuke på rødt nivå.          

Rødt nivå fra mandag 09. november – Elevene sendes hjem tidlig fredag 06. november

Fra mandag 9. november skal Åssiden videregående skole drives etter rødt nivå på regjeringens trafikklysmodell. Dette avgjorde Viken fylkeskommune torsdag. For elevene innebærer det endringer i deres skolehverdag. Fredag 6. november sendes elevene puljevis hjem tidligere enn vanlig, mens de ansatte planlegger organiseringen av skoledriften fremover.      

Til toppen